Vezetőképzés

2014. August 25., Monday 00:00 Írta: 

A munkahelyi vezetők sikere a biztos profit záloga. Több mint húsz év versenypiaci tapasztalatunk alapján kijelenthetjük, hogy az egész vállalkozás a menedzsment, osztályok, csoportok, vagy termelési egységek esetleg kirendeltségek, vagy üzletek vezetőinek sikeres tevékenységén múlik.

A vezető munkája a kiválasztástól a betanításon keresztül a munka és az emberek menedzselésén át, esetenként az elbocsájtásig tart.

Az elmúlt évtizedekben végzett vezetőképző csoportjainkon szerzett tapasztalataink meggyőztek bennünket arról, hogy a szervezeti fejlődés során megszilárduló vállalati struktúra nem biztosít olyan előrejutási lehetőséget a potenciális vezetőjelölteknek, mint amilyet ők személyesen igényelnek. A vállalati karriertervezés nem ad lehetőséget a tehetséges vezetők soron kívüli képzésére az egyéni sajátosságoknak megfelelő kiválasztódásra. A vezetés mára szakmává vált, olyan keresett és jól megfizetett szakmává amelyre intézményes keretek között szinte sehol sem lehet felkészülni. Képzésünk azoknak a potenciális vezetőknek szól akik éreznek magukban elegendő tehetséget és az önfejlesztést befektetésnek tekintik. Azoknak a munkavállalóknak, akik nem akarnak éveket várni a fölöttük megüresedő menedzseri helyre, hanem saját kezükbe akarják venni karriertervezésüket.

A tréning 10 napos, amely legalább négy órás modulszerűen egymásra épülő foglalkozásokból áll. A program során a multinacionális nagyvállalatok által elvárt vezetői ismeretek elsajátítása és készségfejlesztés történik. Igény szerint egy-egy programelem, pl. Minőségbiztosítási rendszerek a termelésben, technológiai fegyelem fenntartása, kellemetlen helyzetek kezelése, kiválasztás technika, motiváció, teljesítményértékelési megbeszélés megrendelésére is van lehetőség.

Minimális csoportlétszám 6 fő