Stresszkezelés

2011. May 26., Thursday 00:00 Írta: 

Az eredményes munkavégzés, a boldog magánélet, a kiegyensúlyozott életvezetés szempontjából elengedhetetlen tényező a hatékony stressz kezelés.

A stressz mindennapi életünk szerves része, amely természetes elváltozásokat okoz a testünkben; hevesebb szívdobogás, izzadás, elakadások a beszédünkben, remegés, légszomj, elégtelenség érzése. Akkor okoz igazán problémát, ha túl sokszor megjelennek az említett panaszok, vagy ha olyan helyzet váltja ki őket, ami nem lenne szorongáskeltő, és mégis stresszt okoz. Illetve, ha a tünetek annyira erősek, hogy azok már rontják a teljesítményünket.

Ha úgy érzi, nehezen kezeli a stresszt, túlzottan sok tünetet észlel magán, amikor izgul, esetenként a környezete is visszajelzi, hogy túl gyakran stresszel, jöjjön el hozzánk, és iratkozzon fel stressz kezelő workshopunkra! A program során olyan gyakorlatban is könnyen hasznosítható ismereteket adunk, amelyek segíthetnek a stressz hatékony kezelésében, és ezáltal jobb életminőséget biztosítanak. A csoport természetesen a titoktartás teljes körű betartásával működik, ahol olyan emberekkel ismerkedhet meg, akik hasonló cipőben járnak. Az ismeretek megosztásával, a gyakorlatok elsajátításával, a stressz kezelő készségek fejlesztésével garantált az eredmény, könnyebb munkavégzés, tudatosabb stressz kezelés, boldogabb, könnyedebb életvezetés.

 

Tovább a kategóriában: « Tanulási zavarok