Egyéni tanácsadás

2014. August 19., Tuesday 00:00 Írta: 

Úgy érzi megakadt a fejlődésében? Szeretne előbbre jutni, de ezt valami gátolja? Jobban megismerné magát, de egyelőre nem volt rá lehetősége?

Úgy érzi, túl sokat szorong, amelyet előfordult, hogy már a környezete is visszajelzett? Párkapcsolati problémái vannak, amelyeket nehezére esik megoldani? Válása, vagy egy szeretett személy elvesztése utáni veszteség élményét nem tudja feldolgozni? Olyan egészségügyi problémái vannak, amelyet kivizsgáltatott és az orvosok nem találták organikus eredetét?

Szeretné fenntartani az egyensúlyt a munka, és a magánélet között, de a család visszajelzése alapján ez nem mindig valósul meg?

Természetes érzés lehet, hogy életünk egyes pontjain úgy érezzük, fejlődésünkben megakadtunk, nem tudunk továbblépni. A Balance, többek között ebben is segítséget szeretne nyújtani. Az egyéni tanácsadás során egy kétszemélyes konzultációra invitáljuk a hozzánk fordulókat, amely keretein belül a titoktartás szabálya mellett közösen tárjuk fel a probléma, életvezetési nehézség, vagy éppen önismereti szándék okát.

Minden olyan személyt szívesen várunk, akik úgy vélik, csoportban nehezebben tudnák kifejezni magukat, viszont szeretnének egy szakember segítségével átlendülni nehézségeiken. Várjuk azokat, akik megakadtak az önismereti lépcsőjük valamely fokán, és nem tudják, mi lendítené át őket a nehézségeiken.

 

További információk

  • Price: Kérje ajánlatunkat!

Legfrissebbek a szerzőtől: Benyőcs Eszter